LA TRUITA
La truita és una bona menja
des de dilluns fins al diumenge.
Sola, resulta molt plaent,
i encara més amb farciment.
Truita amb patates, amb mongetes,
amb espinacs, també amb gambetes,
amb, botifarra, amb ceba, amb alls,
ben pocs i fan escarafalls.
Truita amb verdures, amb pernil,
té cadascuna el seu estil
i el seu gustet determinat,
perquè la truita és un gran plat
que fet així o fet aixà
sempre ens encanta el paladar.
Miquel Martí i Pol
La truita és una bona menja
des de dilluns fins al diumenge.
Sola, resulta molt plaent,
i encara més amb farciment.
Truita amb patates, amb mongetes,
amb espinacs, també amb gambetes,
amb, botifarra, amb ceba, amb alls,
ben pocs i fan escarafalls.
Truita amb verdures, amb pernil,
té cadascuna el seu estil
i el seu gustet determinat,
perquè la truita és un gran plat
que fet així o fet aixà
sempre ens encanta el paladar.
Miquel Martí i Pol
Gràcies Carme per venir a compartir amb nosaltres els teus coneixements culinaris i ensenyar-nos a cuinar una truita de patates.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada